Trying to get multiple grids to work

QuestionsTrying to get multiple grids to work
Shane asked 10 years ago

I am trying to get a multigrid page to work. I have a few single grid pages working without any issues.

My multigrid code is here: http://pastebin.com/vuLQ7LdW

The config file works fine as it is is working for other pages.

When trying to load the multigrid page I get the following error:

Couldn't execute query. Table 'liwsa_custom.cus_ypp_requests' doesn't exist – SELECT * FROM cus_ypp_requests WHERE 1=1 LIMIT 1 OFFSET 0

Any assistance is greatly appreciated!

4 Answers
Shane answered 10 years ago

I have the full version 1.5.2.

Abu Ghufran answered 10 years ago

Have you checked by using this table (cus_ypp_requests) with single grid page?
Your code looks fine to me.

Shane answered 10 years ago

Hi Abu,

Thank you for getting back to me.

Yes the table works fine with a single grid page.

Abu Ghufran answered 10 years ago

If the table is not the that database, then you may need to connect to valid database before using in grid.
I am unable to generate this issue here in demos.

Your Answer

14 + 13 =

Login with your Social Id:

OR, enter

Attach code here and paste link in question.
Attach screenshot here and paste link in question.



How useful was this discussion?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate it.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?